Erről írok

Sport és háttér

Kapcsolat

palyagondnok [kukac] gmail.com

Iratkozz fel!

Közösség

Ti mondtátok!

  • lüke: tessék mondani ez milyen nyelven van hogy szponzorációs ? nb1b-s nyelven? Lörince oh nagy ég:) ez... (2009.08.22. 04:56) Szponzoráció kis hazánkban
  • Bery: Ja es, hogy a kindulopont elmeleti keretehez visszaterjek. Letezik am egy masik lista is, amely a... (2009.08.15. 20:13) Top10 és a sport
  • végh hanta: Ismét csak megköszönni tudjuk a remek sorozatot. (2009.08.14. 10:28) NB1 Online - 2.rész
  • Pályagondnok: @mizie: "Mert ez a tendencia az szinte csak és kizárólag az olyan sporteseményekre igaz, amik glo... (2009.08.11. 12:47) Globális szponzorációs trendek

Archívum

Bizony ám!

Creative Commons Licenc

Egy hónap

Pályagondnok 2009.08.05. 22:25

A blog elmúlt egy hónapja igen eseménydúsan telt. Nézzük!

Mielőtt unalmas örömködő bekezdéseket olvasnátok, felhívnám a figyelmet egy röpke kis szavazásra. Gondoltam egy hónap már elég idő ahhoz, hogy a lelkes olvasótábort megszondáztassam: vajon hogyan értékelik a blogot? (tartalmilag, szakmailag, külsőre stb.)

Tehát kérlek titeket szavazzatok!

A szavazás oldalt is elérhető és egészen augusztus 15-ig, tehát 10 napon át tart. Valószínűleg a jövőben többször fogom alkalmazni ezt a szavazósdit, időnként szakmai, néha könnyedebb témában.

Akkor az egy hónapról...

A 10 nap című bejegyzésben már örömködtem egy sort, azonban az azóta eltelt idő rengeteg pozitív eseménnyel járt a blog életében. A statisztikák nem is annyira érdekesek, a folyamatok annál inkább. A Pályagondnok már jó ideje állandó blog az Index SportGéza rovatában, volt már Index címlapos is. Ami számomra fontosabb ettől és nagy megtiszteltetés, hogy a szakma egy része is rendszeres olvasója a blognak. Szerepelt a blog a Kreatív blogajánlójában, került ki szakmai blogokba linkként és örömmel tapasztaltam, hogy többször is szakmabeliek csiripelték el Twitteren. (pl. Addict, Goldenblog stb.)

Pozitív folyamatok ezek, és nekem azt sugallják, hogy talán jó úton járok, érdemes folytatni. Emellett óriási felelősséggel is jár. Bevallom picit meg is illetődtem, hogy most mi lesz és a jövőben hatványozottan figyelnem kell arra: hülyeséget ne írjak!

Más:

Csatlakoztam a Bloggerunióhoz, így a jövőben a Pályagondnok is segít a civil szervezeteknek hirdetési felületet adni. Tehát ha civil hirdetésekkel találkoztok, ez azért van. Bátorítok mindenkit -pláne azt, aki nem a blogból akar megélni-, hogy társuljon és segítse blogjával a civil szervezeteket!

Statisztikáról még annyit, hogy egyelőre 392 fő a hivatalos rekord egyedi látógatóban. Ezt a Twitteres nap generálta. A további két nap is rengeteg egyedit vonzott, és ha azt nézzük, hogy nem született új bejegyzés, akkor elmondható, hogy ez a cikk nagyon sok olvasót invitált a blogra. (a "sok olvasót" természetesen a Gondnok viszonylatában kell érteni.:))

A design is változott, illetve kikerültek új dolgok az oldaldobozokba.

Köszönöm az eddigieket!

További jó olvasást, kommentálást!

Pályagondnok

Címkék: off

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palyagondnok.blog.hu/api/trackback/id/tr591291547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pályagondnok · http://palyagondnok.blog.hu/ 2009.08.05. 22:34:07

ja igen. a google analytics-t továbbra sem tudtam még élesíteni.

Pályagondnok · http://palyagondnok.blog.hu/ 2009.08.05. 22:36:48

elvileg még este jövök egy cikkel.:)
süti beállítások módosítása